Sponsorprogramma Westland Swimming Stars

Geef uw bedrijf de kans om te schitteren door sponsoring van Westland Swimming Stars, waar passie voor sport en gemeenschapsbetrokkenheid samenkomen voor een winnende samenwerking.

Sponsorpakketten bekijken

Vul onderstaande gegevens in en bekijk direct de sponsorpakketten


Het sponsorprogramma van Westland Swimming Stars

Westland Swimming Stars (WSS) is een gezellige maar ambitieuze zwemvereniging met veel enthousiaste zwemmers en vrijwilligers. We kunnen ons hoofd prima boven water houden. Maar om onze zwemmers naar een hoger niveau te stuwen, zijn extra financiële middelen zeer welkom voor bijvoorbeeld betere trainingsfaciliteiten.

We zijn een vereniging voor het hele Westland waardoor ons bereik groot is. Ook op social media zijn we zeer actief en bereiken we een grote doelgroep (met tot wel 1.000 weergaven op onze berichten).

Permanente sponsoring op borden is niet mogelijk, omdat we niet beschikken over een eigen zwembad of clubgebouw. Maar gelukkig zijn we bij WSS erg creatief met diverse andere sponsormogelijkheden. Het sponsorprogramma is voor iedereen die Westland Swimming Stars een warm hart toedraagt of zijn/haar maatschappelijke verantwoordelijkheid wil tonen. We bieden diverse opties om een geschikte sponsorvorm te vinden. De sponsorpakketten zijn te bekijken in het sponsorprogramma, klik hier om de sponsorpakketten te bekijken.

Sponsorpakketten aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en ontvang direct de sponsorpakketten


Redenen om te sponsoren

Voordelen van het sponsoren van Westland Swimming Stars? Deze en nog veel meer!

Vergroten van naamsbekendheid

Bereik een breed publiek en vergroot uw merkexposure door sponsoring.

Verbinden van een sportief imago aan uw bedrijf

Door sponsoring, kunt u uw bedrijf associëren met een energieke, sportieve en positieve uitstraling, wat uw merkwaarde versterkt.

Uit liefde voor de club en de sport

Support de groei van de zwemvereniging en bevorder de liefde voor de zwemsport.

Maatschappelijke betrokkenheid met gemeente Westland

Draag bij aan de lokale gemeenschap en laat zien dat uw bedrijf maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan.

Sponsormogelijkheden: een echte win-win-win situatie

Sponsoring van Westland Swimming Stars is een echte win-win-win situatie, de voordelen zijn niet alleen voor ons maar ook voor u, uw bedrijf en medewerkers! Bekijk hier enkele van de voordelen (afhankelijk van het gekozen sponsorpakket):

  • Bedrijfslogo en merknaam getoond op de website
  • Sponsoruitingen via onze social media kanalen
  • Gratis meezwemmen voor alle medewerkers
  • Bedrijfs- of merknaam op clubkleding
  • Bedrijfsnaam verbonden aan evenement

Sponsorpakketten bekijken

Vul onderstaande gegevens in en ontvang direct de sponsorpakketten


Over Westland Swimming Stars

Voordat u overweegt om ons te sponsoren, is het begrijpelijk dat u meer wilt weten over onze zwemvereniging. WSS is opgericht in 2018 als een bescheiden club. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met steeds betere prestaties. Onze aanwezigheid bij grote en nationale evenementen zoals het ONMK, de Provinciale Kampioenschappen en zelfs het NK Zwemmen onderstreept ons groeiende succes. Onze missie is om de zwemsport in regio Westland te bevorderen en een gezonde levensstijl te ondersteunen.

WSS Sprintertje 2023

Meer informatie? Mail naar sponsor@westlandswimming.nl

Word jij Sponsor van Westland Swimming Stars?

Meld je aan via het formulier

Hartelijk bedankt dat je Westland Swimming Stars wilt ondersteunen door sponsor te worden. Hiermee zijn wij in staat om onze zwemmers nog beter te faciliteren in het beoefenen van hun sport en een leuk verenigingsleven te bieden. Om de sponsorinschrijving te voltooien hebben we nog een aantal gegevens nodig.