Cursus borstcrawl leren | Westland

Wil jij de borstcrawl leren in Westland en omstreken? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden voor beginnende en gevorderden zwemmers borstcrawl cursus en trainingen aan. Onze gecertificeerde trainers kunnen jou de perfecte borstcrawltechniek aanleren. Met een Fit-swim abonnement mag je elke week één keer een training volgen van 90 minuten tijdens de zwemtrainingen voor senioren/masters. We zwemmen op dinsdag, donderdag en zaterdag in diverse zwembaden in het Westland, namelijk in Naaldwijk, ‘s-Gravenzande en de Lier. Bekijk hier de trainingstijden.

borstcrawl cursus triatlon

Borstcrawl leren voor triathlon

Ben je aan het oefenen voor de triathlon maar moet je nog de

borstcrawl leren of verder verbeteren? Bij Westland Swimming Stars leren we je de borstcrawl zwemtechniek perfect aan en ben je verzekerd van een mooie efficiënte slag tijdens de triathlon wedstrijd. Onze zwemtrainers geven professioneel les aan wedstrijdzwemmers en kunnen jou de beste tips geven om de borstcrawl te leren. Je zwemt mee met de Masters zwemmers. Lees meer informatie over wedstrijdzwemmen, via onderstaande button.

Borstcrawl leren voor open water zwemmen

Wil je graag in open water zwemmen in Nederland of het

buitenland? Dan is het belangrijk dat je de borstcrawltechniek goed onder de knie hebt. Met een Fit-swim abonnement leren we je de borstcrawltechniek perfect aan. Ook zullen we de schoolslag verder perfectioneren, aangezien deze zwemslag ook veel gebruikt wordt tijdens het open water zwemmen. Bij de borstcrawl voor het open water zwemmen is het belangrijk dat je je ademhaling goed beheerst en een lange uitglijfase hebt. Op deze manier leer je efficiënt zwemmen in het open water! We trainen meerdere keren per week in diverse zwembaden in het Westland. Wil je het een keer proberen? Vraag dan een proefles aan!

locaties open water zwemmen westland

Kosten borstcrawl cursus

Bij ons zit je niet vast aan een 8 of 12 weeks programma om borstcrawl te leren. We passen ons aan op jouw tempo en niveau. Met een Fit-swim abonnement mag je één keer per week een zwemtraining volgen van 1,5 uur en betaal je per kwartaal/ 12 weken slechts €105 euro. Of ga voor een 10-sterrenkaart en zwem tien keer met ons mee, wanneer het jou uitkomt! Benieuwd geworden? Stuur een berichtje naar 06 555 623 64 en vraag een proeftraining aan!

Fit-swim

€105 /kwartaal

*meest voordelig en meest gekozen om borstcrawl te leren

1x per week zwemmen, op een dag dat jou uitkomt

trainingsdagen op dinsdag, donderdag en zaterdag

zwemmen in Naaldwijk, de Lier en ‘s-Gravenzande

gecertificeerde trainers

10-sterrenkaart

€110

10x meezwemmen wanneer het jou uitkomt

trainingsdagen op dinsdag, donderdag en zaterdag

zwemmen in Naaldwijk, de Lier en ‘s-Gravenzande

onbeperkt geldig

Niet het abonnement gevonden die je zocht? We bieden nog meer abonnementen aan, bekijk ze hier op de tarievenpagina.