Borstcrawl leren?

Cursus beginnend wedstrijdzwemmen

Wil jij de borstcrawl leren in Westland en omstreken? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden voor beginnende en gevorderden zwemmers een borstcrawl cursus aan genaamd: beginnend wedstrijdzwemmen. Onze gecertificeerde trainers kunnen jou de perfecte borstcrawltechniek aanleren. Met deze cursus van 10 weken mag je elke week een training volgen van één uur. We zwemmen in diverse zwembaden in het Westland, namelijk in Naaldwijk, ‘s-Gravenzande en de Lier, maar ook voor de regio’s Den Haag en Delft is deze cursus in de buurt! Bekijk hier de trainingstijden.

borstcrawl cursus triatlon

Borstcrawl leren voor triathlon

Ben je aan het oefenen voor de triathlon maar moet je nog de

borstcrawl leren of verder verbeteren? Bij Westland Swimming Stars leren we je de borstcrawl zwemtechniek perfect aan en ben je verzekerd van een mooie efficiënte slag tijdens de triathlon wedstrijd. Onze zwemtrainers geven professioneel les aan wedstrijdzwemmers en kunnen jou de beste tips geven om de borstcrawl te leren. Lees meer informatie over wedstrijdzwemmen, via onderstaande button.

Borstcrawl leren voor open water zwemmen

Wil je graag in open water zwemmen in Nederland of het

buitenland? Dan is het belangrijk dat je de borstcrawltechniek goed onder de knie hebt. Tijdens de borstcrawl training leren we je de borstcrawltechniek perfect aan. Ook zullen we de schoolslag en rugslag verder perfectioneren, aangezien deze zwemslag ook veel gebruikt wordt tijdens het open water zwemmen. Bij de borstcrawl voor het open water zwemmen is het belangrijk dat je je ademhaling goed beheerst en een lange uitglijfase hebt. Op deze manier leer je efficiënt zwemmen in het open water! We trainen meerdere keren per week in diverse zwembaden in het Westland.

locaties open water zwemmen westland

Startdata cursus

Bij Westland Swimming Stars kun je de cursus ‘beginnend wedstrijdzwemmen’ volgen van 10 weken waarin je tijdens deze cursus de borstcrawl leert. Wegens het grote succes van onze cursus, kun je je aanmelden voor de wachtlijst, het duurt dan ongeveer 4 – 6 weken totdat je kan starten met de cursus. Wanneer je je aanmeld ontvang je hierover meer informatie. Pas wanneer de startdatum definitief is, sturen we je een factuur, je zit dus nog nergens aan vast.

Kosten van de cursus

Wil je de borstcrawl leren? Volg dan onze cursus beginnend wedstrijdzwemmen van 10 weken. Deze kan, indien gewenst, meerdere keren achter elkaar gevolgd worden. Voor slechts €140 euro krijg je 10 keer les van onze gecertificeerde trainers. Mis je een training? Je mag eenmalig de les op een ander moment inhalen. Benieuwd geworden of heb je vragen? Stuur een berichtje naar 06 555 623 64.

Cursus: Beginnend wedstrijdzwemmen

Borstcrawl leren in 10 weken

140,-

1x per week borstcrawl training volgen tijdens de cursus beginnend wedstrijdzwemmen

trainingsdag op donderdag van 19:30 tot 20:30

zwemmen in de Lier

gecertificeerde trainers

Je mag één keer de les inhalen als het je een keer niet uitkomt

Niet het abonnement gevonden die je zocht? Of wil je vaker zwemmen per week? We bieden verschillende abonnementen aan, bekijk ze hier op de tarievenpagina.