Wereldkampioene Tatjana Schoenmaker zwemt met ons mee!

26-12-2022

Wereldrecordhoudster op de 200 meter schoolslag

Zaterdag ochtend trainde wereldrecordhoudster en olympisch kampioen Tatjana Schoenmaker in Maesemunde. Tatjana Schoenmaker olympisch kampioen en wereldrecordhoudster op de 200 meter schoolslag trainde afgelopen zaterdag in ’s Gravenzande mee met de zwemvereniging Westland Swimming Stars.


Zaterdagochtend 6.15(!) stonden de ruim 20 zwemmers op de startblokken om te werken aan hun techniek en conditie. Met de komende Nederlandse Kampioenschappen weer inzicht is tijdens de kerstvakantie volop de mogelijkheid om op alle niveaus te trainen.


En wat mooi dat Tatjana de aanwezige laat genieten van hoe schoolslag zwemmen ook kan. Werkend aan haar techniek en inhoud met passie en doorzettingsvermogen in Maesemunde. Op weg naar een nieuwe wereldtitel in 2023? Haar wereldrecord gezwommen in Tokyo ( 2.18.95) staat nog steeds.


Tatjana Schoenmaker bij Westland Swimming

Wereldkampioene laat ons zien hoe het moet!

Op de foto poseert zij (met muts) met plezier tussen de overige zwemmers. Voor de leden van Westland Swimming Stars een absolute inspiratiebron. Met de trainingsschema’s van Rob Heyder gaan er zeker weer persoonlijke records sneuvelen tijdens de komende wedstrijden.


En dat is waardoor deze mensen het allemaal doen. Gezond, sportief en gezellig. Voor zwemmers die in 2023 volop mee willen doen aan wedstrijden biedt Westland Swimming Stars biedt nu de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een jaar te komen werken aan zwemskills. Vraag naar de voorwaarde

via de site!!

Gemotiveerd geworden door dit bericht? Vraag een proefles aan!

Vraag een proefles aan of neem contact met ons op via het contactformulier.